Levering, transportkosten & retourneren

Levering 

Milla & Milly heeft Myparcel als transportpartner gekozen.
Wanneer een bestelling geplaatst wordt voor 12u wordt deze dezelfde dag nog verstuurd (uitgezonderd op zon- & feestdagen). Je kan ervoor kiezen om het pakket thuis te laten bezorgen (+ verzendkosten) of zelf op te halen (uiteraard gratis) in onze winkel met vestigingsadres Noordzandstraat 55, 8000 Brugge. 

Van zodra je bestelling vertrokken is, krijg je een e-mail toegestuurd met een track & trace-code om je pakketje te volgen. Indien je gekozen hebt om je bestelling af te halen in de winkel, dan ligt deze klaar vanaf de eerste werkdag na het plaatsen van je bestelling. Zo hebben wij voldoende tijd om jouw order zorgvuldig te verwerken.

Heb je gekozen voor 'afhaling in de winkel'. Hou er dan rekening mee dat je bestelling binnen de 5 werkdagen afgehaald dient te worden. Indien gewenst kan je de bestelling ter plaatse passen. Pas je liever thuis? Geen probleem. Het herroepingsrecht start de dag na het plaatsen van je bestelling.

Ben je niet thuis? De postbode zal een briefje achterlaten in je brievenbus zodat je weet waar je jouw pakket kan ophalen. Dit kan bij de buren zijn, maar ook in één van de afhaalpunten. Wij zijn niet meer verantwoordelijk voor jouw pakket nadat de postbode deze op een volgens jou aangeduid als ‘veilige plaats’ heeft achtergelaten. 

Transportkosten

Milla & Milly levert je bestelling bij aankoop vanaf 100 euro volledig gratis in België. Als het totaalbedrag van de aankoop van je bestelling lager ligt dan 100 euro, dan betaal je een bijkomende 6,00 euro leveringskosten in België. 

Retourneren/herroepingsrecht

De Klant heeft het recht om binnen een herroepingstermijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen. In het geval van een actie- en/of solden product is de herroepingstermijn 7 kalenderdagen. Indien er geretourneerd wordt bij bestellingen aangekocht tijdens koppelverkoop, wordt er bij de terugbetaling rekening gehouden met de aantal stuks dat er uiteindelijk overblijven. RONDE PRIJZEN KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN!

Het herroepingsrecht start:

  • in het geval van een ophaling in de winkel: de eerste dag die volgt op de dag van de bestelling open

  • in het geval van het opsturen naar een postpunt: de dag volgend op de aankomstdag in het postpunt.

  • in het geval van het opsturen naar een adres: de dag volgend op de aanlevering of volgend op de eerste aanbieding.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de Klant Milla & Milly via een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring per e-mail naar [email protected] op de hoogte stellen van zijn beslissing de koopovereenkomst te herroepen, en dit voordat de herroepingstermijn is verstreken. Enkel via dit communicatiekanaal kan het herroepingsrecht uitgeoefend worden. Vermeld in de mail zeker uw naam en ordernummer. Bestellingen waarbij het herroepingsrecht uitgeoefend wordt zonder voorafgaande schriftelijke verklaring worden niet aanvaard. 

Na goedkeuring door Milla & Milly, stuurt Milla & Milly een e-mail met een retourlabel en retourformulier naar het e-mailadres waarmee de Klant de bestelling geplaatst heeft. 

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is (make-up vlekken, zweetvlekken, geen originele tag, gebruikssporen), behoudt Milla & Milly zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en wordt het item niet terug betaald.

Indien de Klant de koop overeenkomst herroept, zal Milla & Milly de Klant terugbetalen binnen een maximum van 14 kalenderdagen, startende de dag volgend op de dag dat Milla & Milly alle producten in ontvangst heeft gekregen. Bij de terugbetaling wordt een werkelijke retourkost van 6,82 euro afgehouden voor België. 

Indien de bestelling gedeeltelijk geretourneerd wordt, en de Klant kunnen genieten heeft van een gratis versturing door aan de minimum aankoopwaarde (aankoop boven 100 euro geniet van gratis verzending) hiervoor te voldoen, worden naast de retourkosten ook de bijdrage in de verzendkosten (6,00 euro voor België)  in mindering gebracht indien mocht blijken dat, na uitvoering van het herroepingsrecht, de minimum aankoopwaarde om te kunnen genieten van deze gratis versturing niet meer gehaald wordt.

Indien de volledige bestelling geretourneerd wordt, worden naast de retourkosten ook de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht (6,82 euro voor België). 

Hou er rekening mee dat een retour binnen de termijn van 14 dagen terug in ons bezit moet zijn. Indien dit niet het geval is, sturen wij de bestelling terug op en wordt er geen terugbetaling uitgevoerd.  

Hoe retourneren?

OPGELET! Dit is de enige manier waarop wij retours aanvaarden!  

Indien je je bestelling wenst te retourneren, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld in je mail zeker je naam en je ordernummer, zo weten wij dat het om jouw bestelling gaat. Wij sturen je vervolgens een retourformulier en retourlabel op. Ben je te laat om te retourneren? Wij maken geen uitzonderingen en nemen je retour niet meer aan. Wij aanvaarden enkel retours die via ons een retourlabel ontvangen hebben. 

Stap 1) mail naar [email protected] en vermeld je naam, ordernummer en welke items je wenst te retourneren.

Stap 2) druk het door ons doorgemailde retourformulier af, vul deze in en steek deze bij je pakket.

Stap 3) download het retourlabel, druk deze af en plak deze op je pakket.

Stap 4) breng het pakket binnen in een bpost-kantoor.

Stap 5) hou steeds jouw ticket met track & trace-code bij tot de retour volledig verwerkt is.

Kom je liever je pakket in de winkel retourneren? Dit is zeker mogelijk. Ook hier gelden dezelfde herroepingsrecht regels. Bekijk altijd op voorhand wanneer de winkel open is (Check onze openingsuren hier). De retour wordt verwerkt zodra het pakket in de winkel is ontvangen en het bedrag wordt binnen de 14 kalenderdagen terug op je rekening gestort.

Heb je je bestelling betaald met een VISA of MASTERCARD? Zorg er dan zeker voor dat je ons het rekeningnummer van jouw gewone bankkaart geeft, gezien wij niet kunnen terugstorten op een VISA of MASTERCARD. 

Heb je nog andere vragen omtrent het retourneren, dan kun je ons altijd via mail ([email protected]) of telefonisch (+32 50 66 68 17) bereiken.