Milla & Milly's Second Fashion Show - 24/03/24

Net voor de start van de eerste editie van onze modeshow op 4 september 2022 had Milane (onze stresskip) gezegd dat ze nooit meer een modeshow ging organiseren, maar jullie massale aanwezigheid tijdens die dag, jullie enthousiasme, jullie positieve reacties en feedback deden haar snel van gedacht veranderen. Deze keer willen we graag de lente-zomercollectie aan jullie voorstellen en zijn we op zoek gegaan naar een datum en locatie.

Duuus… SAVE THE DATE  want op 24 maart 2024 vindt de 2de editie van onze modeshow plaats en we hebben ook deze keer voor de prachtige eventlocatie L’eautus in Zedelgem gekozen. 

Wat kan je verwachten? 

We gooien de deuren open vanaf 13u30 en verwelkomen jullie graag met een glaasje prosecco of een alcoholvrij drankje.

Dankzij onze modellen krijgen jullie als eerste de nieuwe Milla & Milly-collectie te zien tijdens een modeshow. Er is een in-house shop aanwezig waar jullie achteraf naar hartenlust de collectie kunnen ontdekken en passen. Bovendien krijg je via je toegangsticket meteen €10 korting op jouw aankopen van die dag.Iedereen krijgt na afloop van de modeshow een goodiebag met diverse items die je niet wil missen. 

We hebben nog een paar verrassingen voor jullie in petto maar deze houden we nog eventjes geheim.
Wij voorzien een topcollectie, good music die je doet verlangen naar de zomer en heel veel positieve vibes. Zorg jij voor het leuke gezelschap? 

Wanneer? 

Zondag 24 maart 2024. We openen onze deuren vanaf 13u30. De modeshow gaat van start om 14u. We sluiten onze deuren om 19u. 

Waar?

De prachtige eventlocatie L'eautus, Loppemsestraat 50 in 8210 Zedelgem. Er kan geparkeerd worden langs de straat, maar we raden wel aan om zo veel mogelijk in groep naar de fashion show te komen. Voor de sportievelingen onder ons: er is voldoende plaats om je fiets te zetten.

Tickets?

Een ticket kost slechts €15. Deze prijs omvat een welkomstdrankje, een exclusieve preview op onze nieuwe collectie en een leuke goodiebag met onder andere een Milla & Milly-waardebon ter waarde van 10euro te spenderen in onze in-house shop op 24/03/24.

Tickets koop je hier: wwwmillaandmilly.be/modeshow

Refund beleid: geen refund mogelijk.

We hope to see you there!

Team Milla & Milly